Button Fysiotherapie

Button Acupunctuur

Button Zuurstoftherapie

Vergoedingen

Vergoedingen Fysiotherapie

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling fysiotherapie. Wij raden u wel aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden. U kunt hiervoor ook terecht op www.defysiotherapeut.com

De praktijk heeft contracten afgesloten met bijna alle grote zorgverzekeraars.

Fysiotherapie en het nieuwe zorgstelsel

Vanaf 1 januari 2006 heeft iedereen die in Nederland woont of werkt verplicht dezelfde zorgverzekering. Deze zorgverzekering vergoedt de kosten voor het grootste deel van de gezondheidszorg. Dit deel wordt het basispakket genoemd. Het basispakket is voor iedereen gelijk.

Het basispakket vergoedt slechts in een beperkt aantal gevallen fysiotherapie: (1) fysiotherapie voor chronische patiënten (vraag uw fysiotherapeut) vanaf de 21e behandeling en (2) fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar (maximaal 9 behandelingen per indicatie per jaar of volledig bij chronische klachten).

Voor de overige patiënten wordt fysiotherapie in de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. De aanvullende verzekering is niet verplicht. U kunt in dit overzicht nagaan hoe in uw aanvullende verzekering de vergoeding van fysiotherapie is geregeld. Dit overzicht geeft alleen inzicht in de vergoeding fysiotherapie. Dat is slechts één aspect uit het aanvullende pakket van een verzekeraar. Wij raden u dan ook aan om het volledige vergoedingenoverzicht van een aanvullende verzekering te bekijken, en bij uw keuze niet alleen af te gaan op de vergoeding van fysiotherapie en de hoogte van de premie. Informatie over het nieuwe zorgstelsel, de basispremie, de eigen bijdrage, de zorgtoeslag en antwoord op veelgestelde vragen vindt u op www.verzekeringssite.nl.

Fysiotherapie Poortugaal © 2014 Frontier Theme